• 1.jpg

EDB Psychologen

Wie zijn wij?

EDB Psychologen is een groepspraktijk voor Generalistische Basis GGZ. We zijn gericht op kortdurende, klachtgerichte behandeling  van psychische problemen bij volwassenen en kinderen en jongeren.
Onze behandelaren zijn alle BIG geregistreerde GZ psychologen en Orthopedagoog-Generalisten. Alle behandelaren zijn tevens EMDR therapeut of EMDR practitioner, en kunnen EMDR dus ook combineren met andere therapievormen zoals Cognitieve Gedragstherapie.
De praktijk is te kenmerken als laagdrempelig, kleinschalig en persoonlijk. U heeft vrijwel altijd met slechts een behandelaar te maken, waardoor het persoonlijk karakter voorop staat en u uw verhaal niet steeds opnieuw hoeft te vertellen.
Vakanties daargelaten, kunt u meestal binnen twee weken na aanmelding terecht voor een intakegesprek. Aansluitend kan direct met de behandeling gestart worden.

Wat kost het?

Behandeling in de Generalistische Basis GGZ valt binnen het basispakket van uw zorgverzekering. Hierbij is wel het wettelijk eigen risico van toepassing. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, zodat u verzekerd bent van de maximaal mogelijke vergoeding. U heeft hiervoor wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Waar vindt u onze praktijk?

Onze praktijk is gevestigd op de Graafseweg 194 D te Den Bosch en in het Gezondheidscentrum Samen Beter. Bezoek alleen op afspraak.

Hoe en wanneer te bereiken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 073-6100222 en per mail via info@edb-online.nl. Als u zich wilt aanmelden, dan kunt u hiervoor ook het aanmeldformulier gebruiken dat u kunt vinden op onze website.

Wilt u meer weten?

Bezoek dan onze website: www.edb-online.nl