• handshake.jpg

Huisartsenzorg

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Dagelijkse drukte in de huisartsenpraktijk 

De assistentenbalie van een huisartsenpraktijk is vaak net een crisiscentrum, met een hoge werkdruk voor de praktijkassistenten. De balie is een plek waar iedereen in- en uitvliegt en het de hele dag gonst. Een beetje drukte hoort bij ons werk. Wij hebben gemerkt dat de drukte alleen maar is toegenomen. Desondanks willen we  de kwaliteit van zorg en veiligheid voor de patiënt blijven waarborgen. Dit betekent o.a. dat onze doktersassistenten voortaan aan de telefoon of aan de balie meer zullen doorvragen als u een afspraak wilt maken, zodat we efficiënter kunnen omgaan met onze tijd. Om dit mogelijk te maken gaan we de werkwijze in de praktijk aanpassen. Dit betekent:

 • maandag t/m vrijdag:
 • 08.00-11.15 uur
 • 13.45-17.00 uur

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! 
Bel de huisartsenpraktijk: 073 - 6123776 op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor spoedgevallen buiten kantooruren (’s avonds na 17.00 uur, ’s nachts en in het weekend) kunt u contact opnemen met de huisartsenpost (HOV). Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres Huisartsenpost HOV:
(naast de eerste hulp van het Jeroen Bosch Ziekenhuis)
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ 's-Hertogenbosch
0900 - 8860
www.huisartsenpost-hov.nl

Consult

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. U dient hiervoor een afspraak te maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om de urgentie te bepalen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. Er kan dan rekening gehouden worden om evt meer tijd voor u in te plannen. Meer weten?
www.thuisarts.nl

Telefonische adviezen

Vóór 11.30 uur bellen. Uw huisarts streeft ernaar om u terug te bellen tussen 12.00-14.00 uur

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In verband met het inplannen van de agenda, is het van belang, dat u een huisbezoek zo mogelijk voor 11.30 uur aanvraagt. 

Herhaalrecepten

Telefonisch kunt u via een keuzemenu herhalingsrecepten inspreken. Spreekt duidelijk uw naam en geboortedatum in. De medicijnen liggen dan na 1 werkdag klaar bij de door U opgegeven apotheek. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om via de assistente aan de balie of de telefoon een recept aan te vragen.

Wie zijn wij?

 1. Elma

  Elma Noorlander

  Huisarts / aanwezig: maandag, woensdagochtend en vrijdag

 2. Meggy

  Meggy van Kruijsdijk

  Huisarts / aanwezig: maandag, woensdag en vrijdag

 3. Minggus

  Minggus Nanlohy

  Huisarts / aanwezig: maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag

 4. Marielle

  Mariëlle Hinnen-Bronsema

  Huisarts / aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

 5. Anjo Bongers