Woont u in Den Bosch? Dan heeft u een vaste huisarts nodig als aanspreekpunt voor uw gezondheid. In ons gezondheidscentrum hebben wij drie ervaren huisartsen rondlopen, zij zullen altijd voor u klaar staan. Twijfel daarom ook nooit om te bellen als u vragen heeft over uw psychische of lichamelijke klachten. Onze huisartsen kunnen u informeren, onderzoeken en eventueel behandelen als het nodig is. Tevens kunnen zij u doorverwijzen naar een specialist in het ziekenhuis. Een specialist in het ziekenhuis heeft ook altijd een verwijsbrief nodig van een huisarts. Het is daarom ook erg belangrijk dat u een vast aanspreekpunt heeft als het gaat om uw eigen welzijn. Voor een huisarts in Den Bosch bent u bij Samen Beter op de juiste plaats.

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

De praktijk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van:

– 08:00 – 11:15 uur
– 13:45 – 17:00 uur

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! 
Bel de huisartsenpraktijk: 073 612 37 76 op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor spoedgevallen buiten kantooruren (’s avonds na 17.00 uur, ’s nachts en in het weekend) kunt u contact opnemen met de huisartsenpost (HOV). Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres Huisartsenpost HOV:
(naast de eerste hulp van het Jeroen Bosch Ziekenhuis)
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ ‘s-Hertogenbosch
088 876 50 50
www.huisartsenpostenoostbrabant.nl

Consult

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. U dient hiervoor een afspraak te maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om de urgentie te bepalen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. Er kan dan rekening gehouden worden om evt meer tijd voor u in te plannen. Meer weten?
www.thuisarts.nl

Telefonische adviezen

Vóór 11.15 uur bellen. Uw huisarts streeft ernaar om u terug te bellen tussen 12.00-14.00 uur en 16.00-17.00 uur.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. In verband met het inplannen van de agenda, is het van belang, dat u een huisbezoek zo mogelijk voor 11.15 uur aanvraagt.

Herhaalrecepten

Telefonisch kunt u via een keuzemenu herhalingsrecepten inspreken. Spreek duidelijk uw naam en geboortedatum in. De medicijnen liggen dan na 1 werkdag klaar bij de door U opgegeven apotheek. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om via de assistente aan de balie of de telefoon een recept aan te vragen.

Onze huisartsen

Minggus Nanlohy

BIG-nummer: 39022936701

Elma Noorlander

BIG-nummer: 39023014901

Jessica Hoelen

BIG-nummer: 79056794201

Nieuwe gezichten

Lieke de Kock

Wietske Kuip

Joanneke Heineman

IJsbrand Biemans

Onze razende reporter heeft nieuwe gezichten geïnterviewd en lees de interviews.

Heeft u een vraag of is er een onduidelijkheid? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen

Neem contact op