Voor spoedgevallen: 073-6123776

Meggy gaat vanaf 1 maart met pensioen
Samen Beterjanuari 4, 2021

Beste patiënt,

Op 13 maart word ik 65 jaar en ga ik met pensioen. Per 1 maart houd ik na 35 jaar op met werken als huisarts bij gezondheidscentrum Samen Beter.
Het huisartsenwerk heb ik al die jaren met veel plezier gedaan. Ik wil je bedanken voor het vertrouwen dat je in mij gesteld hebt. Het was een voorrecht om een rol te spelen in het leven van mijn patiënten, vaak op kwetsbare momenten. Dat zal ik zeker gaan missen.

Vanaf januari bouw ik mijn werk al een beetje af. Dit betekent dat ik in januari en februari alleen op maandag en woensdag werk. Op vrijdag werken dan Jessica Hoelen en Joanneke Heineman, samen met Wietske Kuip en IJsbrand Biemans. Jessica en Joanneke zijn de artsen die zoveel mogelijk de zorg aan mijn patiënten zullen leveren.

Graag had ik persoonlijk afscheid genomen maar door de coronacrisis is dit helaas niet mogelijk. Ik ben zoals gezegd nog twee maanden op de praktijk. Een afspraak in die periode zal dan mogelijk meteen de laatste en dus een afscheid zijn.
Ik wens je alle goeds, zeker voor 2021 en uiteraard ook voor daarna.

Hartelijke groeten,

Meggy van Kruijsdijk,

Gezondheidscentrum Samen Beter
Palmboomstraat 127
5213 VG ’s-Hertogenbosch
www.samenbeter.nl